Menu
Your Cart

Veilig Betalen

 
Bij Plazajuwelier.nl lopen betaligen veilig via een SSL verbinding.
 
Wat is een ssl verbinding?                                             
SSL staat voor Secure Sockets Layer en is de meest gebruikte manier voor het aangaan van beveiligde electronische transacties op het internet.
De methode gebruikt publieke sleutel cryptografie om beveiligd de sessiesleutel te genereren en uit te wisselen. De sessiesleutel wordt gebruikt voor symmetrische versleuteling.
De SSL-functies in een webserver kunnen niet gebruikt worden zonder een servercertificaat is aangekocht en configureerd voor de website.
 
Hoe werkt het? 
Kies tijdens het bestelproces je betaalmethode. Zodra je de bestelling bevestigt geef je aan wat jouw bank is. Hierna word je doorgeschakeld naar je bank. In het scherm van je bank vul je de gegevens in zoals je dit ook zou doen als je inlogt bij je bank. Bevestig daarna de betaling en het aankoopbedrag wordt automatisch afgeschreven.Achteraf Betalen met Afterpay in Nederland en Belgie   
 


AfterPay voert voor Plaza Juwelier het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.Wanneer u kiest voor betalen met iDeal, kunt u direct inloggen op uw eigen bankrekening. Als u middels iDeal betaalt staat uw bestelling direct als betaald gemarkeerd in ons systeem. U rekent af in uw vertrouwde internetbetaalomgeving die wordt beveiligd door uw bank. 


CreditCard & European Payment Options          
 
Via Plazajuwelier kunt u o.a. betalen met:

* MasterCard   
* VISA                         
* PayPal         
Mister Cash  
 
Voor de Belgische klanten is er de betaalmethode Mister Cash. Veilig en vertrouwd betalen met uw eigen pas. Mister Cash ondersteund de volgende banken: Dexia, Fortis, ING, Fintro, KBC, CBC, AXA Bank en VDK Spaarbank.
Betalen via Mister Cash is bij Plazajuwelier.nl helemaal gratis!


 
Sofortbanking  
 
Met sofortbanking kunt u tegenwoordig als klant van de meeste banken uit de volgende landen betalen:
  • Nederland
  • Duitsland
  • Oostenrijk
  • Zwitserland
  • België
  • Verenigd Koninkrijk
  • PayPal
Indien je houder bent van een PayPal-account kun je direct online betalingen overboeken naar ons PayPal-account.   

  Wanneer u kiest voor vooruitbetalen per bank, zal de website automatisch per e-mail bevestigen dat u uw bestelling heeft geplaatst. Daarnaast ziet u in het vervolgscherm uw factuurnummer en het rekeningnummer van Plazajuwelier.nl waar u het totaalbedrag van uw bestelling naar kunt overboeken. Het is van belang dat u het factuurnummer als kenmerk van uw bestelling vermeldt.

Bank ING Rotterdam  - rekeningnummer: NL65INGB 0666326576
 
Houd u hierbij rekening met één tot drie werkdagen die uw bank nodig heeft om uw betaling te verwerken. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, e-mailen wij u hier een bevestiging van en nemen wij uw bestelling in behandeling. Heeft u drie werkdagen na het plaatsen van uw bestelling nog geen bevestiging van ontvangst van uw betaling ontvangen, neemt u dan contact op met onze klantenservice. Onze levertijden gaan in vanaf het moment dat wij uw betaling hebben ontvangen.

Indien u de verzending van uw bestelling wilt bespoedigen, maakt u dan géén gebruik van een bankoverschrijving en kies voor een andere betalingsmogelijkheid.

 


Pinnen - Contant   
 
Je kan de bestelling ook in onze winkel komen afhalen en contant of via Pin afrekenen.
 
Adres: Plaza 10b Rotterdam (C)  (Openingstijden)


 
les paiements ètrangers      auslandischen Zahlungen      pagos extranjeros
 
BIC-CODE  INGBNL2A  (Bank Identifier Code)
IBAN-CODE  NL65INGB0666326576  (International Bank Account Number)


 
Kortingsbon en Cadeaubon
Heeft u in het verleden een kortingsbon of cadeaubon ontvangen, dan kunt u deze inwisselen tijdens het bestelproces.
Zodra u in het winkelmandje de code invult wordt automatisch het percentage of bedrag van de kortingscode van het aankoopbedrag afgetrokken.
 
BTW
Al de genoemde bedragen op onze site zijn inclusief BTW.