UA-29248640-1
Menu
Your Cart

G-Shock MRG-G2000HT-1ADR LIMITED

G-Shock MRG-G2000HT-1ADR LIMITED
G-Shock MRG-G2000HT-1ADR LIMITED
G-Shock MRG-G2000HT-1ADR LIMITED
G-Shock MRG-G2000HT-1ADR LIMITED
G-Shock MRG-G2000HT-1ADR LIMITED
G-Shock MRG-G2000HT-1ADR LIMITED
G-Shock MRG-G2000HT-1ADR LIMITED
New Komt binnenkort
G-Shock MRG-G2000HT-1ADR LIMITED
G-Shock MRG-G2000HT-1ADR LIMITED
G-Shock MRG-G2000HT-1ADR LIMITED
G-Shock MRG-G2000HT-1ADR LIMITED
G-Shock MRG-G2000HT-1ADR LIMITED
G-Shock MRG-G2000HT-1ADR LIMITED
G-Shock MRG-G2000HT-1ADR LIMITED
G-Shock MRG-G2000HT-1ADR LIMITED
€7.400,00
Excl. BTW: €7.400,00
  • Voorraad: Komt binnenkort
  • Model: MRG-G2000HT-1ADR

Beschikbare opties:

  • Gratis gravering
  • Gratis levering NL&BE*
  • Gratis cadeauverpakking
  • Fysieke winkel

G-SHOCK MR-G MRG-G2000HT-1ADR LIMITED EDITIE BLUET00TH TITANIUM SOLAR RADIO-CONTROLLED OPLAGE 500 WW

Casio heeft een geheel nieuwe, hoogwaardige G-Shock MR-G-serie aangekondigd die zijn debuut maakt als de limited edition MRG-G2000HT-1A. Dit model is een speciale editie van Baselworld 2017, gelimiteerd tot 500 eenheden wereldwijd met een serienummer gegraveerd op de achterkant van de kast. De MRG-G2000HT beschikt over dezelfde 3-Way Time Sync-functie als de onlangs aangekondigde G-Shock GPW-2000 Gravitymaster-serie. 3-Way Time Sync bevat automatische tijdwaarneming via Multi-Band 6-radiogolven, GPS-signalen of Bluetooth-connectiviteit met een smartphone, waardoor het horloge de tijd overal ter wereld zelf kan aanpassen.

De MRG-G2000HT-1A is voorzien van een met tsuiki gehamerde ring en banden, handgemaakt door Bihou Asano, een meesterlijke Japanse ambachtsman die ook de ring en banden op de "Hammer Tone" MRG-G1000HT-1A en de gouden MRG-G1000HG-9A heeft vervaardigd. MR-G 20e verjaardag edities. De lunette, banden en achterkant van de kast hebben een "Japanse blauwe" indigo DLC-coating. De band en knopen hebben een zilvergrijze afwerking die in Japan veel wordt gebruikt voor traditionele zwaardaccessoires en ornamenten. Net als de vorige MRG-G1000-serie ondergaan de titanium kast en band een diephardingsproces dat het vijf keer harder maakt dan standaard titanium. De MRG-G2000HT beschikt ook over geavanceerde Sallaz-polijsting en een saffierglas met een niet-reflecterende coating.

Andere kenmerken zijn Tough Solar power, schokbestendigheid, 200 meter waterbestendigheid, ISO 764-conforme magnetische weerstand, wereldtijd, 1/1 seconde stopwatch (24 minuten), countdown timer (24 uur), 1 dagelijks alarm, batterijniveau-indicator , en LED-licht met nagloeiing.


Horloge
Artikelnummer MRG-G2000HT-1ADR
EAN Code 4549526161551
Functies Met de dubbele tijdweergave ze hebben altijd een tweede keer in een oogopslag.
Kast maten Diameter 49.8mm - Kastdikte 16.9mm
Sluiting band Daarop kun je vertrouwen: de armband van dit horloge is met een speciale sluiting uitgerust die het per ongeluk openen verhindert.
Waterdichtheid Perfect voor vrij duiken zonder scuba-uitrusting: het horloge is waterbestendig tot 20 bar (ISO 22810).
Garantie 3 Jaar
Verpakking Speciale G-Shock box
Verzending Gratis
Casio G-Shock
Schokbestendig De horlogemodule heeft een omhulsel van aphaGEL waardoor het horloge nog beter bestendig is tegen schokken en trillingen. De alphaGEL is een siliconenmat die uitermate flexibel en als een beschermende buffer dient voor de module.
Superilluminator Met een knop kan de display in een populaire kleur helder worden verlicht
Neo-display De wijzers en/of de index hebben een fluorescerend laagje en lichten in het donker op als het horloge daarvoor was blootgesteld aan een lichtbron.
Airplane-functie Met een druk op de knop schakelt het horloge over op de offline-modus. Zo kan de ontvangst van radio- of GPS-signalen in een vliegtuig gedurende de reis worden uitgeschakeld.
Antimagnetisch De behuizing is zo geconstrueerd dat deze afgeschermd is tegen magnetische velden.
Bluetooth Het horloge is met een energiebesparende Bluetooth®-technologie uitgerust, die met een druk op de knop energiezuinige gegevensuitwisseling biedt. Via Bluetooth® kan het horloge draadloos met de smartphone worden verbonden, waardoor diverse handige functies toegankelijk worden.
GPS Dankzij de GPS-ontvanger geeft het horloge altijd en overal ter wereld exact de juiste tijd aan.
Kroon slot Beveiligt de kroon van het per ongeluk veranderen van de werkwijze.
Smart Access Technologie Smart Access maakt het eenvoudig om een multifunctioneel horloge te bedienen. Door enkel de kroon er uit te trekken en te draaien heeft u een zeer intiutieve bediening over alle functies.
Soort glas Saffier
Stopwatchfunctie - 1/10 sec. Verstreken tijd wordt gemeten met een precisie van onderdelen van een seconde. Het horloge kan tijden van max. 24 uur meten.
Weergave dag en datum De huidige dag en datum worden beide getoond.
Dagelijks alarm Aan dagelijks terugkerende gebeurtenissen wordt u herinnerd door het dagalarm, waarbij een akoestisch signaal klinkt op het ingestelde tijdstip.
Automatische ijking van de wijzers De automatische ijking van de wijzers controleert ieder uur de stand van de wijzers en corrigeert ze, indien nodig, bijvoorbeeld vanwege verlopen onder invloed van stoten of magnetisme.
Automatische kalender Als de automatische kalender eenmaal is ingesteld, wordt altijd de juiste datum weergegeven. Saffierglas
Zendergestuurd Of het nu in Europa, Noord-Amerika en Japan of in afgelegen delen van Canada, Midden-Amerika en China is - nadat het horloge op de lokale tijdzone is ingesteld, ontvangt het het betreffende radiosignaal en geeft het altijd de exacte tijd aan. In veel landen stelt het bovendien helemaal vanzelf de zomer- en wintertijd in
Timer Voor wie het precies wil weten: de countdown-timers helpen u te herinneren aan speciale of terugkerende gebeurtenissen door op het ingestelde tijdstip een akoestisch signaal af te geven. De tijd kan in een minutenpuls en tot maximaal 24 uur vooraf worden ingesteld Erg handig voor het dagelijks innemen van medicijnen of intervaltraining.
Zonne energie Lichtenergie Zonnecellen zorgen voor een onafhankelijke en milieuvriendelijke stroomvoorziening van het horloge. Overtollige zonne-energie wordt in een accu opgeslagen.
Materiaal kast De massieve titaniumbehuizing is aantrekkelijk door de voorname look, is corrosiebestendig en dankzij de huidverdraagzaamheid optimaal geschikt voor mensen met een allergie.
Materiaal band Een chique uitstraling en een licht gewicht zijn de markante eigenschappen van titanium. Het hoogwaardige materiaal is roestbestendig en uitermate huidvriendelijk en daardoor zeer geschikt voor mensen met een allergie. De armband van het horloge is uitgebreid gecoat volgens het zogenaamde "Diamond-Like-Carbon" -proces en maakt een diamantachtig, extreem krasbestendig oppervlak mogelijk.
Wereldtijden De wereldklokfunctie geeft de tijd in maximaal 29 verschillende tijdzones weer.
Functies horloge
Beschermende Coating De behuizing van het horloge is uitvoerig gecoat volgens het zogenaamde "diamond-like-carbon-proces" en maakt een diamantachtig, extreem krasbestendig oppervlak mogelijk.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
Wij maken gebruik van cookies