Menu
Your Cart

Casio ProTrek PRT-B50-1ER Bluetooth 50mm

Casio ProTrek PRT-B50-1ER Bluetooth 50mm
Casio ProTrek PRT-B50-1ER Bluetooth 50mm
Casio ProTrek PRT-B50-1ER Bluetooth 50mm
Casio ProTrek PRT-B50-1ER Bluetooth 50mm
Casio ProTrek PRT-B50-1ER Bluetooth 50mm
5 - 10 Dagen
Casio ProTrek PRT-B50-1ER Bluetooth 50mm
Casio ProTrek PRT-B50-1ER Bluetooth 50mm
Casio ProTrek PRT-B50-1ER Bluetooth 50mm
Casio ProTrek PRT-B50-1ER Bluetooth 50mm
Casio ProTrek PRT-B50-1ER Bluetooth 50mm
Casio ProTrek PRT-B50-1ER Bluetooth 50mm
€189,00
Excl. BTW: €156,20
  • Voorraad: 5 - 10 Dagen
  • Model: PRT-B50-1ER
  • UPC: 454952624646

Beschikbare opties:

  • Gratis gravering
  • Gratis levering NL&BE*
  • Gratis cadeauverpakking
  • Fysieke winkel

CASIO PROTREK PRT-B50-1ER BLUETOOTH HORLOGE.

Het beste horloge voor klimmers,wandelaars,kampeerders en andere outdoor sporten.
Als extra heeft de PRT-B50 serie een Bluetooth functie waarmee u alle datacommunicatie mogelijk kunt maken met uw smartphone.
Het quad sensorsysteem maakt gebruik van compacte sensoren die het mogelijk maken Kompas, Barometer, Hoogtemeter,temperatuurmetingen samen met een versnellingsmeter die uw stappentelling bijhoudt in een compacte configuratie te verpakken.

Calorieberekeningen gebruiken zowel stappentelling als hoogte-informatie om rekening te houden met upgrades en downgrades, en verbrande calorieën worden door de app geregistreerd. De app registreert automatisch hoogtegegevens die zijn gemeten door het horloge en route-informatie die is verkregen door de GPS van een smartphone, en u kunt handmatig hoogtepunten langs uw route plotten met behulp van de functie Routelog.

U kunt ook een watchbutton-bewerking uitvoeren om uw huidige locatie in het geheugen op te nemen. Nadat u vervolgens naar een andere plaats bent gegaan, wijst een locatie-indicator naar de richting en geeft de afstand terug naar de geregistreerde locatie weer. Dit maakt het gemakkelijk om de relatie tussen de twee locaties te bepalen, wat een essentiële mogelijkheid is voor buitenactiviteiten. Smartphone-connectiviteit vereenvoudigt de configuratie van instellingen en Auto Time Adjust zorgt ervoor dat de tijdinstellingen altijd correct zijn, ongeacht waar u zich bevindt. Het horloge kan ook worden geconfigureerd om hoogte-informatie te verkrijgen met behulp van de GPS van een smartphone en automatisch zijn eigen hoogtemetingen te corrigeren. Wanneer het horloge verbinding maakt met een telefoon, verkrijgt het ook breedte- en lengtegraadinformatie, die wordt gebruikt om de zonsopgangs- en zonsondergangstijden voor uw huidige locatie te berekenen. U kunt de app gebruiken om modi afzonderlijk in of uit te schakelen, zodat alleen de modi verschijnen die u nodig hebt. U kunt zelfs de volgorde opgeven die moet worden gebruikt bij het weergeven van de modi die aan uw specifieke behoeften voldoen. De achterkant van het horloge, dat is gemaakt van hars ingebed met lichtgewicht, taaie glasvezels heeft een structuur die de lippen combineert die de band en de kast verbinden tot een enkel stuk. Knopbeschermers beschermen tegen operationele fouten en de taaiheid van de behuizing is verbeterd, wat essentiële kenmerken zijn voor robuuste slijtage buitenshuis. Een breed gezicht met Arabische cijfers biedt gemakkelijke, in één oogopslag leesbaarheid. Het gezicht combineert met een grote roterende ring om een ​​aantrekkelijk outdoor avonturierontwerp te creëren. De kegelvormige weergave-indicator die uw huidige lager aangeeft, maakt gebruik van metalen onderdelen voor een buitenaccent dat het algehele sportieve ontwerp verbetert. De urethaan band heeft een 3D-textuur om te voorkomen dat de bandring uit positie glijdt, een andere functie die dit horloge geschikt maakt voor gebruik buitenshuis. De Bluetooth®-connectiviteit van de nieuwe PRT-B50 met een smartphone en aanpasbare modi maakt hem de perfecte keuze voor praktisch buitengebruik.

Horloge
ArtikelnummerPRT-B50-1ER
EAN Code4549526246463
Artikel naamCasio ProTrek
Soort uurwerkCasio quartz
Kast matenDiameter 50mm
Materiaal bandResin bestaat uit kunsthars en is dankzij de extreme houdbaarheid en flexibiliteit het ideale materiaal voor armbanden
Waterdichtheid10 Bar - ATM - Zwemmen
Garantie2 Jaar
VerpakkingProTrek Box
VerzendingGratis
Casio G-Shock
Location IndicatorDe gebruiker kan een specifieke locatie vastleggen met de drukknoppen. De secondenwijzer geeft de stand van het kompas weer en het digitale display de afstand
Neo-displayDe wijzers en/of de index hebben een fluorescerend laagje en lichten in het donker op als het horloge daarvoor was blootgesteld aan een lichtbron.
BarometerEen speciale sensor meet de luchtdruk (meetbereik: 260/1100 hPa) en geeft deze door middel van een symbool op het display weer. Op deze manier kunt u de weersverwachting aflezen.
BluetoothBluetooth
Gegevensopslag hoogtemeterIn de gegevensopslag van het horloge kunnen (afhankelijk van het model) maximaal 40 hoogtegegevens worden opgeslagen en op ieder gewenst moment worden opgeroepen. Iedere gegevensset bestaat uit de gemeten hoogte in combinatie met de datum en het tijdstip. Bovendien worden behalve de afzonderlijke hoogtes ook de maximale en minimale hoogte binnen de meting opgeslagen.
HoogtemeterEen druksensor detecteert de wijzigingen in de luchtdruk en zet het resultaat om in een hoogte van max. 10.000 m.
KompasEen ingebouwde richtingsensor detecteert het magnetische noorden.
Multie alarmHet dagelijks alarm herinnert met een akoestisch signaal op de ingestelde tijd aan terugkerende gebeurtenissen. Dit model heeft 5 onafhankelijke alarmen als flexibele geheugensteuntjes voor belangrijke afspraken
Soort glasHet geharde mineraalglas zorgt ervoor dat het horlogeglas niet snel beschadigd.
ThermometerEen sensor meet de omgevingstemperatuur van het horloge en geeft die weer in graden Celsius (-10°C /+60°C).
Wijzer beweeg functieMet een druk op de knop kunt u de wijzers bewegen en dit geeft u de mogelijkheid om functies zoals stopwatch of datum vrij te kunnen bekijken.
Stopwatchfunctie - 1/100 sec.Met drukken op een knop precieze meting van verstreken tijd. De fractie geeft de meeteenheid aan, terwijl het tijdsymbool de maximum tijdmeting toont.
Automatische kalenderAls de automatische kalender eenmaal is ingesteld, wordt altijd de juiste datum weergegeven.
TimerVoor wie het precies wil weten: de countdown-timers helpen u te herinneren aan speciale of terugkerende gebeurtenissen door op het ingestelde tijdstip een akoestisch signaal af te geven. De tijd kan in een minutenpuls en tot maximaal 1 uur vooraf worden ingesteld Erg handig voor het dagelijks innemen van medicijnen of intervaltraining.
WereldtijdenDe wereldklokfunctie geeft de tijd in maximaal 29 verschillende tijdzones weer.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren