Menu
Your Cart

Casio ProTrek PRW-6600YB-3ER Solar Zendergestuurd

Casio ProTrek PRW-6600YB-3ER Solar Zendergestuurd
Casio ProTrek PRW-6600YB-3ER Solar Zendergestuurd
Casio ProTrek PRW-6600YB-3ER Solar Zendergestuurd
Hot
Casio ProTrek PRW-6600YB-3ER Solar Zendergestuurd
Casio ProTrek PRW-6600YB-3ER Solar Zendergestuurd
Casio ProTrek PRW-6600YB-3ER Solar Zendergestuurd
Casio ProTrek PRW-6600YB-3ER Solar Zendergestuurd
€369,00
Excl. BTW: €304,96
  • Voorraad: Op voorraad
  • Model: PRW-6600YB-3ER
  • UPC: 454952618031

Beschikbare opties:

  • Gratis gravering
  • Gratis levering NL&BE*
  • Gratis cadeauverpakking
  • Fysieke winkel

Bij Plazajuwelier ontdekt je de wereld van de robuuste Casio ProTrek horloges. De Casio ProTrek  horloges zijn voorzien van de modernste technologie en zijn bijzonder nauwkeurig onder de meest extreme omstandigheden.

Uniek in zijn ontwerpen en functionaliteit. Dit Casio ProTrek PRW-6600YB-3ER horloge heeft onder andere een barometer, thermometer en een kompas aan boord en is bovendien zendergestuurd. Het LCD quarts uurwerk is uitgerust met nog veel meer functie's die voor de echte avonturier onontbeeerljk zijn. Casio ProTrek horloges zijn 20Atm. waterdicht en hebben 24 maanden garantie.Plazajuwelier is officieel dealer en kan altijd direct voorraad leveren, vandaag besteld betekend vandaag verzonden. Kosteloos achteraf betalen, er kan gratis een opgegeven tekst/symbool in worden gegraveerd en gratis bezorgd worden.

Horloge
EAN CodeCasio ProTrek PRW-6600YB-3ER Solar
Artikel naamCasio ProTrek PRW-6600YB-3ER
Materiaal kastKunststof Kast
Soort glasHet geharde mineraalglas zorgt ervoor dat het horlogeglas niet snel beschadigd.
Materiaal bandDe modieuze stoffen armband biedt hoog draagcomfort.
Casio G-Shock
Neo-displayDe wijzers en/of de index hebben een fluorescerend laagje en lichten in het donker op als het horloge daarvoor was blootgesteld aan een lichtbron.
12/24-uurs tijdweergaveDe tijd kan in 12-uurs of 24-uurs formaat worden getoond.
Auto LED-lampjeMet draaien van de pols wordt bij donkere omstandigheden de display automatisch verlicht.
BarometerEen speciale sensor meet de luchtdruk (meetbereik: 260/1100 hPa) en geeft deze door middel van een symbool op het display weer. Op deze manier kunt u de weersverwachting aflezen.
Gegevensopslag hoogtemeterIn de gegevensopslag van het horloge kunnen (afhankelijk van het model) maximaal 40 hoogtegegevens worden opgeslagen en op ieder gewenst moment worden opgeroepen. Iedere gegevensset bestaat uit de gemeten hoogte in combinatie met de datum en het tijdstip. Bovendien worden behalve de afzonderlijke hoogtes ook de maximale en minimale hoogte binnen de meting opgeslagen.
HoogtemeterEen druksensor detecteert de wijzigingen in de luchtdruk en zet het resultaat om in een hoogte van max. 10.000 m.
Indicator batterijcapaciteitIndicator toont de huidige batterijcapaciteit.
Knopgeluiden aan/uitDe knopgeluiden kunnen met de modusknop naar wens worden uitgeschakeld. Na uitschakeling hoort u geen pieptoon meer wanneer u van de ene functie naar de andere schakelt. Ingestelde alarmen of countdowntimers zijn na uitschakeling van de knopgeluiden nog wel actief.
KompasEen ingebouwde richtingsensor detecteert het magnetische noorden.
Kroon slotBeveiligt de kroon van het per ongeluk veranderen van de werkwijze.
Multie alarmHet dagelijks alarm herinnert met een akoestisch signaal op de ingestelde tijd aan terugkerende gebeurtenissen. Dit model heeft 5 onafhankelijke alarmen als flexibele geheugensteuntjes voor belangrijke afspraken.
Smart Access TechnologieSmart Access maakt het eenvoudig om een multifunctioneel horloge te bedienen. Door enkel de kroon er uit te trekken en te draaien heeft u een zeer intuïtieve bediening over alle functies.
ThermometerEen sensor meet de omgevingstemperatuur van het horloge en geeft die weer in graden Celsius (-10°C /+60°C).
Totale hoogteDeze functie berekent alle meters die zijn geklommen. In een oogopslag ziet u de totale stijging van een tocht
Wijzer beweeg functieMet een druk op de knop kunt u de wijzers bewegen en dit geeft u de mogelijkheid om functies zoals stopwatch of datum vrij te kunnen bekijken.
Stopwatchfunctie - 1/100 sec.Met drukken op een knop precieze meting van verstreken tijd. De fractie geeft de meeteenheid aan, terwijl het tijdsymbool de maximum tijdmeting toont.
Automatische ijking van de wijzersDe automatische ijking van de wijzers controleert ieder uur de stand van de wijzers en corrigeert ze, indien nodig, bijvoorbeeld vanwege verlopen onder invloed van stoten of magnetisme.
Automatische kalenderAls de automatische kalender eenmaal is ingesteld, wordt altijd de juiste datum weergegeven.
ZendergestuurdOf het nu in Europa, Noord-Amerika en Japan of in afgelegen delen van Canada, Midden-Amerika en China is - nadat het horloge op de lokale tijdzone is ingesteld, ontvangt het het betreffende radiosignaal en geeft het altijd de exacte tijd aan. In veel landen stelt het bovendien helemaal vanzelf de zomer- en wintertijd in.
TimerVoor wie het precies wil weten: de countdown-timers helpen u te herinneren aan speciale of terugkerende gebeurtenissen door op het ingestelde tijdstip een akoestisch signaal af te geven. De tijd kan in een minutenpuls en tot maximaal 1 uur vooraf worden ingesteld Erg handig voor het dagelijks innemen van medicijnen of intervaltraining.
WereldtijdenDe wereldklokfunctie geeft de tijd in maximaal 29 verschillende tijdzones weer.
Zonne energieZonnecellen zorgen voor een onafhankelijke en milieuvriendelijke stroomvoorziening van het horloge. Overtollige zonne-energie wordt in een accu opgeslagen.
Afmetingen en gewicht51,6mm x 51,5mm x 13,6mm - ca. 80 g
WaterbestendigheidPerfect voor zwemmen en snorkelen: het horloge is waterbestendig tot 10 bar (ISO 22810).

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren