Menu
Your Cart

Casio Baby-G BLX-100-7ER Horloge

Casio Baby-G BLX-100-7ER Horloge
Casio Baby-G BLX-100-7ER Horloge
Casio Baby-G BLX-100-7ER Horloge
Casio Baby-G BLX-100-7ER Horloge
Casio Baby-G BLX-100-7ER Horloge
Casio Baby-G BLX-100-7ER Horloge
Casio Baby-G BLX-100-7ER Horloge
€79,00
Excl. BTW: €65,29
  • Voorraad: Op voorraad
  • Model: BLX-100-7ER
  • UPC: 497185093491

Beschikbare opties:

  • Gratis gravering
  • Gratis levering NL&BE*
  • Gratis cadeauverpakking
  • Fysieke winkel

Bij Plazajuwelier ontdekt je de wereld van de Casio BABY-G horloges. Casio BABY-G horloges zijn voorzien van de modernste technologie en zijn bijzonder nauwkeurig.
Uniek in zijn ontwerpen en functionaliteit. Dit Casio BABY-G BLX-100-7ER horloge heeft een schokvrije witte kast en een oersterke roze resin band.
Het quarts uurwerk is uitgerust met veel functie's die voor de echte avontuurlijke vrouw onontbeerlijk zijn. Casio BABY-G horloges zijn 10Atm. waterdicht en hebben 24 maanden garantie.
Plazajuwelier is officieel dealer van casio horloges. Kosteloos achteraf betalen en Gratis bezorgd.

Horloge
EAN Code4971850934912
Artikel naamCasio Baby-G BLX-100-7ER
Soort glasHet geharde mineraalglas zorgt ervoor dat het horlogeglas niet snel beschadigd.
Materiaal bandResinarmband. Resin bestaat uit kunsthars en is dankzij de extreme houdbaarheid en flexibiliteit het ideale materiaal voor armbanden.
Casio G-Shock
IlluminatorEen elektroluminescent plaatje verlicht het geheel voor eenvoudig aflezen. Inclusief een functie voor nagloeien, zodat de EL-verlichting na het loslaten van de lichtknop enkele seconden behouden blijft.
SchokbestendigEen schokbestendige constructie beschermt tegen schokken en trillingen.
12/24-uurs tijdweergaveDe tijd kan in 12-uurs of 24-uurs formaat worden getoond
3 jaar - 1 batterijDe batterij kan het horloge ca. 3 jaar van stroom voorzien
DisplayflitserEen lichtdiode knippert zodra een alarm, een countdown-tijd of een uursignaal is bereikt.
GetijdenGetijdenindicator. Als u het hoogtij voor een geselecteerde plaats opgeeft, kan het horloge de getijdenfasen voor elke willekeurige datum op deze plaats aangeven. Dit kan bijvoorbeeld goed van pas komen wanneer u van tevoren het getij van uw reisbestemming wilt weten.
Knopgeluiden aan/uitDe knopgeluiden kunnen met de modusknop naar wens worden uitgeschakeld. Na uitschakeling hoort u geen pieptoon meer wanneer u van de ene functie naar de andere schakelt. Ingestelde alarmen of countdowntimers zijn na uitschakeling van de knopgeluiden nog wel actief.
Multie alarmDit model beschikt over 3 onafhankelijke multifunctionele alarmen. Met dit horloge vergeet u geen enkele afspraak. In totaal zijn vier varianten mogelijk: 1. dagelijks alarm, klinkt elke dag op hetzelfde tijdstip, 2. datumalarm om bijv. aan verjaardagen te denken, 3. maandelijks alarm, klinkt elke maand op dezelfde dag op hetzelfde tijdstip, 4. alarm voor elke dag van een bepaalde maand.
SnoozefunctieTelkens als het alarm wordt gestopt, klinkt het na een paar minuten opnieuw.
ZeiltimerDe ideale voorbereiding voor elke regatta en zeilwedstrijd: de countdown-starttijd kan op een aftelperiode van 1 tot 10 minuten worden ingesteld. Gebruikelijk zijn 5 minuten. Bij elke afgelopen minuut klinkt een hoorbaar signaal. In de laatste 10 seconden voor de start klinkt dit signaal elke seconde.
Stopwatchfunctie - 1/100 sec.Met drukken op een knop precieze meting van verstreken tijd. De fractie geeft de meeteenheid aan, terwijl het tijdsymbool de maximum tijdmeting toont.
Automatische kalenderAls de automatische kalender eenmaal is ingesteld, wordt altijd de juiste datum weergegeven.
TimerVoor wie het precies wil weten: de countdown-timers helpen u te herinneren aan speciale of terugkerende gebeurtenissen door op het ingestelde tijdstip een akoestisch signaal af te geven ? vervolgens tellen ze automatisch weer terug vanaf de vooraf ingestelde tijd. De tijd kan in een minutenpuls en tot maximaal 24 uur vooraf worden ingesteld. Erg handig voor het dagelijks innemen van medicijnen of voor intervaltraining.
WereldtijdenDe wereldklokfunctie geeft de tijd in maximaal 29 verschillende tijdzones weer.
Materiaal kastKunststof Kast
Afmetingen en gewicht44,8 mm x 42,3 mm x 13,6 mm. Gewicht 41,0 g
WaterbestendigheidPerfect voor vrij duiken zonder scuba-uitrusting: het horloge is waterbestendig tot 20 bar (ISO 22810).

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren