Oorgaatjes schieten/ oren piercen?


sieraden bij je outfit

Sieraden zijn tegenwoordig een onmisbare onderdeel van ons outfit. De kleur, vorm en stijl van je sieraden zijn net een kersje op een taart voor je outfit. Er zijn verschillende soorten sieraden, en een van de bekende sieraden zijn natuurlijk de oorbellen.


Oorbellen/ piercings

Oorbellen en piercings zijn sieraden die aan de oorlel gedragen kunnen worden. Oorpiercings kunnen ook wat hoger aan het kraakbeen van je oor vastgemaakt worden. Oorbellen en oorpiercings zijn goed zichtbaar, omdat ze aan het oor vastzitten en zijn de perfecte sieraden die gematched kunnen worden met het make- up dat de drager op heeft.


Voor het dragen van oorbellen en oorpiercings moet er een oorgaatje geschoten worden en/ of de oor moet gepierced worden. Bij Plaza juwelier Rotterdam kunnen wij uw oorgaatjes schieten en uw oren piercen. Wij zorgen ervoor dat u een zo fijn mogelijke ervaring eraan overhoudt.


Bij ons heeft u keuze uit minimaal 30 modellen, onze specialisten staan klaar voor u bij het maken van de juiste keuze. De oorbellen moeten namelijk ongeveer 6 weken lang na het schieten gedragen worden.






Oorgaatjes schieten & oren piercen

Voor het schieten van uw oorgaatjes & het piercen van uw oren in Rotterdam kunt u terecht bij Plaza juwelier. Wij gebruiken hiervoor het merk Studex, wij houden ons aan alle richtlijnen van het RIVM bij het schieten van oorbellen en het piercen.


Al onze schietoorbellen zijn uitsluitend van chirurgisch staal en zitten goed verpakt. Op deze manier zijn ze 100% steriel & veilig.  Bij de handeling gebruiken wij medische handschoenen zodat u op een veilige manier kunt genieten van uw nieuwe sieraden.


De ervaring

Allereerst heten wij u welkom in onze zaak, na een fijn gesprek krijgt u het tableau te zien met alle modellen erop. Samen maken wij een keuze en vervolgens neemt u plaats op de stoel. Samen met onze specialist kiest u de exacte plaats waar u het gaatje wilt, en dat stukje wordt gemarkeerd.


Na het markeren doet onze specialist zijn medische handschoenen om en schiet voorzichtig de oorbellen in een keer erin. Het is bijna pijnloos, echter wordt het als eng beschouwt door sommige personen. Hier hebben wij ook een oplossing voor en bij het schieten van de oorbellen kunnen wij 2 specialisten inschakelen zodat het in een paar seconden is afgelopen.


Oorgaatjes schieten bij een baby

Wat zouden wij moeten zonder baby's? Baby's zijn erg schattig, vooral als ze ook nog schattige oorbelletjes hebben. Voor baby's is het vanaf 6 maanden veilig en verantwoord om oorgaatjes te krijgen.Voor baby's kan het soms erg eng zijn, vaak worden baby's onrustig en beginnen te huilen en veel te bewegen na de eerste prik.


Om deze reden geven wij de baby's een snoepje en kunt u plaats nemen op het stoel met uw kind op uw schoot. Met genoeg afleiding en 2 specialisten  doen wij er alles aan dat uw kind er niks van opmerkt.Op deze manier worden ook beide oorbellen tegelijkertijd geschoten zodat uw kind een niet al te onplezierig gevoel ervaart.






Aftercare

Na het schieten van de oorgaatjes en het piercen van de oren moeten de oorbellen ingehouden worden. Deze oorbellen zijn 100% steriel & veilig, om verder infectie te voorkomen krijgt u een flesje sterilon, dit is een desinfectie middel die u aan de voorkant en de achterkant kunt druppelen om infectie te voorkomen.


Na het druppelen moet er een klein beetje gespeeld worden met het oorbelletje zodat het goed inwerkt, wij adviseren u om deze handeling twee keer per dag en na het douchen te gaan verrichten. 


Plaza juwelier Rotterdam


Wij als Plaza juwelier Rotterdam zijn al bijna 20 jaar gespecialiseerd in het vervullen van uw wensen. U kunt zonder afspraak ten alle tijden langskomen, wij zitten in Rotterdam Plaza ietsje verderop bij de Vapiano en tegenover de Holland casino.