Casio Horloge LCW-M150TD-1AER

Casio Horloge LCW-M150TD-1AER
Klik op de afbeelding om te vergroten
Casio Horloge LCW-M150TD-1AER Casio Horloge LCW-M150TD-1AER
Brand: Casio
Product Code: LCW-M150TD-1AER
Within the Netherlands you don't pay shipping costs for orders above 69 euros!
Price: € 399.00
   - OR -   

Casio Horloge LCW-M150TD-1AER   Radio Controlled
 
LED-lampje
Een light-emitting diode (LED) wordt gebruikt om de voorkant van het horloge te verlichten.

Zonne-energiefunctie
Zonnecellen zorgen voor een onafhankelijke en milieuvriendelijke stroomvoorziening van het horloge. Overtollige zonne-energie wordt in een accu opgeslagen.

DCF/MSF/WWVB/JJY/BPC-radiosignaalontvangst
Of het nu in Europa, Noord-Amerika en Japan of in afgelegen delen van Canada, Midden-Amerika en China is nadat het horloge op de lokale tijdzone is ingesteld, ontvangt het het betreffende radiosignaal en geeft het altijd de exacte tijd aan. In veel landen stelt het bovendien helemaal vanzelf de zomer- en wintertijd in.

Neo-display
De wijzers en/of de index hebben een fluorescerend laagje en lichten in het donker op als het horloge daarvoor was blootgesteld aan een lichtbron.

Wereldklok
De wereldklokfunctie geeft de tijd in maximaal 29 verschillende tijdzones weer.

Stopfunctie - 1/10 sec. - 1 uur
Verstreken tijd, tussentijd en eindtijd worden met een precisie van tiende seconden gemeten. De meetcapaciteit van het horloge loopt tot één uur.

Timer - 1/1 min. - 100 min.
De countdownfunctie (timer) geeft een signaal als de ingestelde tijd is verstreken. Het bereik van het horloge is maximaal 100 minuten en kan in minutenpuls worden ingesteld.

5 alarmen per dag
Het dagelijks alarm herinnert met een akoestisch signaal op de ingestelde tijd aan terugkerende gebeurtenissen. Er kan ook een tijdsignaal per uur worden geactiveerd dat elke hele uur aangeeft. Dit model heeft 5 onafhankelijke alarmen als flexibele geheugensteuntjes voor belangrijke afspraken.

Weergave van de dag in verschillende talen
De naam van de dag kan in verschillende talen worden getoond.

Knopgeluiden aan/uit
De knopgeluiden kunnen met de modusknop naar wens worden uitgeschakeld. Na uitschakeling hoort u geen pieptoon meer wanneer u van de ene functie naar de andere schakelt. Ingestelde alarmen of countdowntimers zijn na uitschakeling van de knopgeluiden nog wel actief.

Automatische kalender
Als de automatische kalender eenmaal is ingesteld, wordt altijd de juiste datum weergegeven.

12/24-uurs tijdweergave
De tijd kan in 12-uurs of 24-uurs formaat worden getoond.

Saffierglas
Saffierglas wordt in een kunstmatig procedé geproduceerd en overtuigt door zijn hardheid en krasbestendigheid. Ontsierende beschadigingen, krassen en vertroebelingen kunnen hierdoor ook worden voorkomen.

Massieve titaniumbehuizing
De massieve titaniumbehuizing is aantrekkelijk door de voorname look, is corrosiebestendig en dankzij de huidverdraagzaamheid optimaal geschikt voor mensen met een allergie.

Massieve titanium armband
Een chique uitstraling en een licht gewicht zijn de markante eigenschappen van titanium. Het hoogwaardige materiaal is roestbestendig en uitermate huidvriendelijk en daardoor zeer geschikt voor mensen met een allergie.

Veiligheidssluiting
Daarop kun je vertrouwen: de armband van dit horloge is met een speciale sluiting uitgerust die het per ongeluk openen verhindert.

Indicator batterijcapaciteit
Indicator toont de huidige batterijcapaciteit.

Classificatie waterbestendigheid (WR) conform DIN 8310 d.w.z. ISO 2281
Dit model is waterbestendig conform DIN 8310 / ISO 2281 en dus spatwaterdicht. Meer contact met water moet worden vermeden.

Type batterij
CTL920

Afmetingen
ca. 46mm x 40,9mm x 8,6mm (H x B x D)

Gewicht
ca. 72 g

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad            Good

Enter the code in the box below: 
Free for your order: